Hogyan fogjunk pasit

könnyen, gyorsan, egyszerűen

Végy egy évtizede tartó, szeretetteljes kapcsolatot.

Nem baj, ha a kapcsolatban vannak kisebb problémák, persze minden kapcsolatban vannak, de ez most kifejezetten előnyös a siker szempontjából..

Riszáld meg magad a pasi előtt.

Nem árt, ha ezt már néhány évvel korábban is megtetted.

Ne zavarjon az akkor még elhangzó visszautasítás, mert kapcsolatban él.

Addig sajnáltasd magad, hogy egyedül nem megy, meg milyen nehéz is ez így, amíg felfigyel rád.

Innentől kezdve már viszonylag gyorsabban haladhatsz a dologgal.

Önsajnáltató vonaglással, szívhez szóló üzenetekkel rendszeresen tartsd fenn az érdeklődését.

Sokat segít a szemléletesen bemutatott maszturbálás.

A megfelelő zenei anyag kiválasztása elengedhetetlen a sikerhez.

Nem szabad, hogy lelkiismeret furdalásod legyen amiatt, hogy éppen szétversz egy szerelmet, hiszen, ha szét lehet, akkor nem is kár érte.

Az sem szegheti a kedvedet, ha átmenetileg párhuzamosan kell kielégítened a párjával. Egy idő után ez neked nem fog hányingert kelteni (bár lehet, hogy elsőre sem).

Persze mutass szomorúságot, hogy nem ugyanaz kéthetente megkérdezni, hogy éhes vagy-e, vagy naponta háromszor. Ezt most még állítsd be úgy, mintha fájna. Később úgyis ő fog rád főzni és élvezheted a kényszerű tétlenségéből eredő előnyöket és a teljes megelégedettségét ebben az odaadó, szerelmes háziasszony szerepben.

Meglátod, a siker kárpótol a nehézségekért!

Ha megszerezted, élvezd az előző szerelmével kialakított életteret, hiszen szép lett. Élvezd ugyanazokat a mondatokat, gyengédségeket, öleléseket. Megdolgoztál érte.

Örülj, ha kapsz gyűrűt (mindenki kapott), ne aggódj, nem kell házassági igába hajtanod a fejed, ezt a felelősséget nem vállalta be sem a két gyerekének anyjával, sem mással.Reméld, hogy most sem fogja.

Persze kaphatnál eligazítást abban is, hogy miért ez a vélemény alakult ki, de nem lenne hiteles, hiszen akkor az előző szerelme nem lenne annyira kétségbeesett. Azt most hagyd is figyelmen kívül, hogy a kétségbeesést mi okozza. Az már nem a te ügyed. Úgysem egyformák az emberek, ami az egyiknek bejön, a másiknak nem, vagy fordítva.

Elégedetten dőlj hátra.

Ez a te napod