Fórum a megcsalásról

Kérdések

 

Tényleg csak én gondolom úgy, hogy undorító dolog a megcsalás, főleg a szeretőtartás?Ti,akik megcsaltok valakit, legyen az akármilyen a párotok. Ti akartatok vele lenni,nem kényszerített titeket senki. Tényleg annyit nem érdemel az az illető, hogy tökösen elé álljatok és megmondjátok a nőnek/férfinak,hogy bocs, nem megy ez így tovább?
Nincs bűntudatotok azalatt, míg mással hetyegtek?
Ha nincs probléma a kapcsolatotokban,csak elmúlt részetekről az érzelem, a másik nem sejt semmit, nem sajnáljátok,hogy ilyet tesztek velük?
Családos emberek,hogy van képetek szeretőt tartani?
Olyan jó érzés egy megcsalással megalázni a másikat?
Csak engem dűhít,hogy ilyenek megtörténnek? :(
Mit éreztetek komolyan, amikor megcsaltátok a párotok? Mit mondtatok,hova mentek?

Válaszok

1. Csak te gondolod így. na jó meg még sokan de ettől ez nem fog változni!

2. tényleg CSAK TE!! senki más..

3. Abban mi a kaland, hogy szakítok és úgy megyek máshoz? Sokkal érdekesebb két vasat tartani a tűzben... :)

4. A szeretőtartást én is elítélem, illetve azt is, ha a megcsalás csak egy alkalom, vagy néha-néha egy, és nem vet véget az illető utána a kapcsolatának. Ezzel nem tudok egyetérteni. Az olyan megcsalást, ahol a másik még odavan értem, és hazavár, míg én mással érzem jól magam én is elítélem. Őszintén szólva a sajátomra sem vagyok büszke, pedig ez azért nem sorolható a durva esetek közé, ahol szívek törtek össze, de úgy gondolom, van ennél rosszabb és undorítóbb megcsalás is, így én ezek után is ugyanúgy tükörbe tudok nézni, ahogy előtte. Hozzátenném, nem mernék rá megesküdni, hogy exem nem csalt valakivel, és esetleg ezért távolodtunk el, ezért nem jutott rám idő, de ez már soha nem fog kiderülni. Alapvetően bízni szokatam a partnereimben, őt sem akarom besározni, de az esély megvan erre.

5. Tudod ami nálad alap az másnál nem....én elvárnám a hűséget és ezért nem dicsérgetek senkit..:)

6. nálam is alap a kapcsolatban a bizalom, és a hűség....
vannak akiknél azonban nem...sajnos nekem sikerült is egy ilyen emberbe belefutnom már, fájt rendesen

7. A hűség nem egy érzés vagy tulajdonság, hanem egy döntés. Szerintem ez minden kapcsolat alapja, ha ez az elhatározás hiányzik, nincs mire építkezni.

8. Szerintem, sokak szemében azért olyan nagy dolog, mert rengeteg ember nem tartja erénynek, vagy legalábbis nem követi.
Én elmondom hogy miután részegen megcsalt az exem, én is megcsókoltam egy másik lányt. A következő találkozásnál szakítottam vele és az arra sokkal érdemesebb jelenlegi barátnőmmel 10 hónapja együtt vagyunk boldogságban, hűségben. Tudom, hogy ez is megcsalásnak nevezhető, de tiszta a lelkiismeretem.

9. én is hűséges típus vagyok de sokra megyek vele amikor a párom ott csal ahol csak tud és akivel csak tud. Pedig igen a hűség az alap.

10.Mivel egy életem van,addig és annyi nőt dugok meg amíg feláll a farkam.Számomra nagyon sivár lenne a nemi élet,ha csak egy partnerrel szexelnék 50-60 évig.:)

11.már bocs de akkor te se tervezz hosszabb távra kapcsolatot ha a farkad irányít. Kíváncsi lennék van e barátnőd?

12.Szerintem, azért olyan nagy dolog, mert ritka a hűség. Könnyű engedni a kísértésnek és nehéz helytállni. Ezért dicsérnek meg érte. Ha párod egy kicsit is kételkedik benned, akkor szerinted inkább meg mernéd csalni?
Ami engem illet, nem hiszem, hogy az ember alaptulajdonsága a hűség, az emberek nagy része inkább nem hűséges típus.

13.A hűség fogalma talán az egyetlen, ami túléli a keresztény erkölcsöket, és teljes egészében elfogadottá válik az ateisták körében is.

14.Feleségem van. És már nem vagyok tini.Majd rájössz hogy minden férfit a farka és minden nőt az anyagiak irànyítanak. Nagyon kevés a kivétel pl. impotens/frigid emberek,stb...

15.Ha csaj csal meg, az csúnya dolog,dobni kell a csajt.
Ha a pasi csal meg,nem olyan nagy gond.

16.Nálam előfordult, de nagyon megbántam, én is meg ő is, mert megbocsájtani megbocsájthatsz, de el nem felejtheted, a tüske ott lesz benned, és szúrni fog, eszedbe fog jutni egy csomószor, minden kisebb veszekedésnél, ha nem is csinált semmi rosszat, és felemészti a kapcsolatotokat, legalábbis velem történt ilyen, többször is, és én amondó vagyok, hogy ha már megcsalt akkor az nem is volt/lesz jó kapcsolat, bár azért a körülményeket nem ártana tudni, mert nem mindegy milyen megcsalás.

17.Én megbocsájtottam, azaz csak próbáltam, de soha többé nem lett olyan, mint volt. Hiába küzdött újra a bizalmamért, hiába tett meg mindent... Akarva akaratlanul is beindult bennem a vezérhangya. Még 2 évig húztuk így.

18.Nálunk is előfordult,megbocsátottam, pedig elég súlyos eset volt.De nem akartam felrúgni mindent.

sotetseg.jpg

                                                                                                                                                   Kép: Pixabay